Friulinox HI5

Novinka z továrny Friulinox. Multifunkční zařízení 5 v 1.

Detailní informace

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ –

Co nejrychlejší snížení teploty v jádře produktu na + 3 °C.
Omezením přirozeného odpařování zůstane vlhkost v
produktu.
Dokonalá regulace teploty v zařízení pomáhá udržovat
neporušené organoleptické vlastnosti produktu.

ŠOKOVÉ ZMRAZOVÁNÍ –

Co nejrychlejší snížení teploty v jádře produktu na hodnotu -18 °C.
Struktura a textura Produktu zůstane zachována. Obsažená voda vytvoří pouze mikrokrystalickou formu.
Proudem vzduchu o teplotě až – 40 ° C je tento cyklus schopen zachovat kvalitu čerstvých produktů v průběhu času.

ROZMRAZOVÁNÍ

Rozmrazování produktů probíhá rychle při neporušení
organoleptických i senzorických vlastností.
Rozmrazování při zachování maximální bezpečnosti
potravin dle norem HACCP.

NÍZKOTEPLOTNÍ PŘÍPRAVA POKRMŮ

Cyklus je rovněž použitelný v cukrářských provozech při
rozpouštění čokolády nebo kandování ovoce.
Jednoduše použitelný také při udržení teploty pokrmů
při výdeji a optimalizaci práce při přípravě a výdeji.

 

KYNÁRNA

Ke stažení

Friulinox prezentacestáhnout

Mám zájem o další informace k tomuto produktu

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Telefon (vyžadováno)

Město (vyžadováno)

Text zprávy

Antispam (opište následující text)

captcha