Základní báze na mléčné zmrzliny

Základní směsi jsou nejpodstatnější složkou pro přípravu vynikající zmrzliny.Pečlivým smícháním ingrediencí dostaneme zmrzlinu správné konzistence, krémovou a lehkou. Řada základních bází a neutrálních směsí MEC 3 nabízí širokou škálu využití a je určena k přípravě zmrzliny podle individuálních požadavků výrobců zmrzliny, a to buď studenou nebo teplou cestou.

Detailní informace

Základy na mléčné zmrzliny

Mléčný zmrzlinový základ se připravuje ze základní směsi, mléka a cukru, popř. i vylepšujících surovin

Technické parametry

Příprava bázePruduktDávkování na 1 kg směsi
za teplaBASE ICEBERG35 g
za teplaBASE MONTEPANNA35 g
za teplaPANNA BASE SUPER35 g
za teplaBASE SUPERLATTE70 g
za teplaBASE ELENA120 g
za tepla/za studenaBASE FAVOLA70 g
za tepla/za studenaUNIBASE F5035 g
za tepla/za studenaBASE SUPERLATTE F70 g
za tepla/za studenaPANNA BASE35 g

Mám zájem o další informace k tomuto produktu

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Telefon (vyžadováno)

Město (vyžadováno)

Text zprávy

Antispam (opište následující text)

captcha