Základní báze na ovocné zmrzliny

Základní směsi jsou nejpodstatnější složkou pro přípravu vynikající zmrzliny.Pečlivým smícháním ingrediencí dostaneme zmrzlinu správné konzistence, krémovou a lehkou. Řada základních bází a neutrálních směsí MEC 3 nabízí širokou škálu využití a je určena k přípravě zmrzliny podle individuálních požadavků výrobců zmrzliny, a to buď studenou nebo teplou cestou.

Detailní informace

Ovocný zmrzlinový základ se připravuje ze základní směsi, cukru a vody nebo mléka (příp. jejich kombinace).

Base Le Vellutate: je základem pro ovocný sorbet (bez tuku a mléka, bez sacharózy, s  fruktózou).
Příprava: 3 kg ovoce + 0,9 kg (sáček) Le Vellutata

Base Supergelmix: je základem pro výrobu základní ovocné směsi vyznačující se maximální krémovitostí.
Příprava: 50 g supergelmix + 300g cukru +1 l vody (mléka) + 100g ovocné pasty

Base Gelmix: přípravek na výrobu základní směsi ovocných zmrzlin .
Příprava: 50 g gelmix + 300g cukru + 1 l vody (mléka) + 100g pasta

 

 

Technické parametry

Příprava bázePruduktDávkování na 1 kg směsi
za teplaPRONTOFRUTTA C45 g
za teplaPRONTOFRUTTA PLUS70 g
za tepla/za studenaUNIBASE 5035 g
za tepla/za studenaGELMIX35 g
za tepla/za studenaSUPERGELMIX35 g
za tepla/za studenaBASE FRUTTA FRUTTA70 g
za tepla/za studenaLE VELLUTATE230 g

Mám zájem o další informace k tomuto produktu

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Telefon (vyžadováno)

Město (vyžadováno)

Text zprávy

Antispam (opište následující text)

captcha