SEMINÁŘ V CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY BOLOGNA 29.-31.10. 2019

Seminář o výrobě zmrzliny v srdci zmrzlinové velmoci Itálie se opět blíží.
Ve dnech 29.10.-31.10.2019 pořádáme pro české a slovenské zmrzlináře další seminář o výroby zmrzliny ve školícím centru Carpigiani Gelato University v italské Bologni. Čekají Vás 3 dny nabité teorií i praxí ve výrobě zmrzliny pod vedením italského zmrzlináře a školitele Stefana Tarquiniho. Seznámíte se s výrobou zmrzliny ze základních přírodních surovin podle tradičních italských receptů i s nejnovějšími trendy a netradičními specialitami.
Kurz je organizovaný společností Eiskon s překladem do češtiny. Kapacita semináře je omezena max. 15 účastníků, proto neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve.

Program kurzu:

• Vyvážení receptur a bází
• Infúze ( louhování )
• Analýza a použití cukrů ve zmrzlině
• Granity a ovocné dřeně
• Sorbety s použitím cukrového sirupu
•  Mražený jogurt, výroby jogurtu a použití ve zmrzlině
• Monoporce, zmrzlinové dorty

– program může být upraven.

 

Cena: 980 EUR +DPH
• 3 – denní školení (denně od 9 – 17 hod)
• Ubytování v hotelu Amadeus (3 noci)
• Pracovní oděv (rondon)
• Snídaně, oběd, večeře
• Prohlídka muzea zmrzliny Carpigiani
• Doprava z hotelu do školícího střediska Gelato University a zpět
Bližší informace :724186444 -Petr Špička,  spicka@eiskon.cz
724186445- Jan Kašparovský, kasparovsky@eiskon.cz