Výsledky soutěžě Gelato Festival Challenge pro Moravu

Vítězem Gelato festival Challenge v Brně se stal Ivo Nádeníček z provozovny TOMIVO v Lipůvce s příchutí „Slaný karamel s arašídovým máslem“. Byl vybrán porotou složenou z odborné veřejnosti a novinářů.

Gelato Festival Challenge pokračoval ve své cestě po celém světě a napříč Českou Republikou a po pražském kole se zastavil i v Brně 24. dubna, kdy se 10 zmrzlinářů z oblasti Moravy zúčastnilo této sladké soutěže roku, kterou opět pořádal Eiskon, distributor Carpigiani pro Českou Republiku a Slovensko. Vítěznou příchutí se stal „Slaný karamel s arašídovým máslem“ v podání Ivo Nádeníčka z firmy Tomivo v Lipůvce.

Dva výherci z Prahy a jeden výherce z Brna nyní míří do Evropského finále Gelato festivalu, který je naplánován na rok 2020 v Itálii v sídle Carpigiani Gelato University. Příchuť, struktura, kreativita a prezentace jsou čtyři parametry používané při hodnocení.