CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY Brno 25. - 28. 2.2025

CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY Brno 25. - 28. 2.2025

24.01.2025
Vážení zákazníci, zveme Vás na dvoudenní zmrzlinové kurzy zaměřené na výrobu zmrzliny a sorbetů pod vedením italského mistra zmrzlináře Palmira Bruschi Kurzy se budou konat v následujících termínech: 25. 2. - 26. 2. 2025 (9 - 17 hod) - začátečníci a mírně pokročilí 27. 2. - 28. 2. 2025 (9 - 17 hod) - pokročilí MÍSTO KONÁNÍ: Eiskon, Karásek 1g, Brno

Vážení zákazníci,


zveme Vás na dvoudenní kurzy zmrzlinové kurzy zaměřené na výrobu zmrzliny a sorbetů pod vedením italského mistra zmrzlináře
Palmira Bruschi

 

Kurzy se budou konat v následujících termínech:

25. 2. - 26. 2. 2025 (9 - 17 hod) - začátečníci a mírně pokročilí

27. 2. - 28. 2. 2025 (9 - 17 hod) - pokročilí

 

 MÍSTO KONÁNÍ

Showroom Eiskon, Karásek 1g Brno

 

NÁPLŇ KURZŮ 

Kurz Carpigiani Gelato University CGU pro mírně pokročilé

Základní ingredience pro zmrzlinu

Výroba zmrzliny, metody

Příprava bází a jich vyvážení

Výroba mléčných zmrzlin

Výroba sorbetů

Cena: 9 900,- Kč + DPH

 

Kurz Carpigiani Gelato University CGU pro pokročilé

Analýza cukrů a jejich použití ve zmrzlině

Vyvážení a kalkulace receptur

Výroba speciálních zmrzlin a sorbetů s infuzí

Výroba jogurtu a jogurtové zmrzliny

Cena: 9 900,- Kč + DPH

 

V ceně kurzů je zahrnuto občerstvení a oběd.

Překlad do českého jazyka je zajištěn

Účastníci kurzů obdrží poukázku na slevu na nákup zařízení Carpigiani u firmy Eiskon.

 

Počet míst v kurzech je omezen. Z tohoto důvodu Vás prosíme o včasnou rezervaci buď přes kontaktní formulář na našich stránkách nebo přímo na email: lukacovicova@eiskon.cz nebo obchod@eiskon.cz

 

V případě zájmu o bližší informace se můžete obrátit na kolegyni, p. Lukačovičovou, tel.: 731 656 695

Zavřít [X]

Kontaktní formulář