
CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY Brno 25. - 28. 2.2025
Vážení zákazníci,
zveme Vás na dvoudenní kurzy zmrzlinové kurzy zaměřené na výrobu zmrzliny a sorbetů pod vedením italského mistra zmrzlináře
Palmira Bruschi
Kurzy se budou konat v následujících termínech:
25. 2. - 26. 2. 2025 (9 - 17 hod) - začátečníci a mírně pokročilí
27. 2. - 28. 2. 2025 (9 - 17 hod) - pokročilí
MÍSTO KONÁNÍ
Showroom Eiskon, Karásek 1g Brno
NÁPLŇ KURZŮ
Kurz Carpigiani Gelato University CGU pro mírně pokročilé
Základní ingredience pro zmrzlinu
Výroba zmrzliny, metody
Příprava bází a jich vyvážení
Výroba mléčných zmrzlin
Výroba sorbetů
Cena: 9 900,- Kč + DPH
Kurz Carpigiani Gelato University CGU pro pokročilé
Analýza cukrů a jejich použití ve zmrzlině
Vyvážení a kalkulace receptur
Výroba speciálních zmrzlin a sorbetů s infuzí
Výroba jogurtu a jogurtové zmrzliny
Cena: 9 900,- Kč + DPH
V ceně kurzů je zahrnuto občerstvení a oběd.
Překlad do českého jazyka je zajištěn
Účastníci kurzů obdrží poukázku na slevu na nákup zařízení Carpigiani u firmy Eiskon.
Počet míst v kurzech je omezen. Z tohoto důvodu Vás prosíme o včasnou rezervaci buď přes kontaktní formulář na našich stránkách nebo přímo na email: lukacovicova@eiskon.cz nebo obchod@eiskon.cz
V případě zájmu o bližší informace se můžete obrátit na kolegyni, p. Lukačovičovou, tel.: 731 656 695