Nejnovější trend prodeje řemeslné zmrzliny  - zmrzlina do kelímků

Nejnovější trend prodeje řemeslné zmrzliny - zmrzlina do kelímků

Nejnovější trend prodeje řemeslné zmrzliny  - zmrzlina do kelímků
03.06.2020
V posledních měsících vzrostla extrémně poptávka po řemeslné zmrzlině, kterou si zákazník může koupit sebou v kelímku nebo termo obalu. Otvírá se tak další způsob prodeje vaši zmrzliny zákazníkům nejen ve vaší zmrzlinárně, ale i ve stále oblíbenějších specializovaných prodejnách potravin, kde si mohou zákazníci vaši zmrzlinu koupit domů.

Na tento vzrůstající trend zareagoval výrobce zmrzlinových strojů CARPIGIANI a do nových zmrzlinových strojů řady READY LABOTRONIC HE a MAESTRO HE vyvinul zcela nový program výroby zmrzliny do kelímků GELATO CRYSTAL. Díky tomuto inovativnímu systému má zmrzlina větší zášleh až 50% a nižší konzistenci, což umožňuje snadné plnění do silikonových  forem nebo zmrzlinových kelímků. Pro plnění zmrzliny do kelímků slouží plnící dveře s výdejní pákou, které umožňuji snadné a rychlé plnění gelata. Pak stačí jen zrmzlinové kelímky cca na 10 minut zamrazit v šokovém mrazáku při teplotě -40°C a následně se skladují v mrazící vitríně při -18°C.  Výsledkem je lahodné gelato, které lze i při -18°C snadno porcovat a konzumovat.

 

Obsahová specifikace této stránky: prodej zmrzliny, kelímky na zmrzlinu, kelímek na zmrzlinu.

Zavřít [X]

Kontaktní formulář