Eiskon
Eiskon
0

Nejnovější trend prodeje řemeslné zmrzliny - zmrzlina do kelímků

03.06.2020
V posledních měsících vzrostla extrémně poptávka po řemeslné zmrzlině, kterou si zákazník může koupit sebou v kelímku nebo termo obalu. Otvírá se tak další způsob prodeje Vaši zmrzliny zákazníkům nejen ve vaší zmrzlinárně, ale i ve stále oblíbenějších specializovaných prodejnách potravin, kde si mohou zákazníci Vaši zmrzlinu koupit domů.

Na tento vzrůstající trend zareagoval  výrobce  zmrzlinových strojů CARPIGIANI a do nových strojů řady READY LABOTRONIC HE a MAESTRO HE vyvinul zcela nový program výroby zmrzliny do kelímků GELATO CRYSTAL. Díky tomuto inovativnímu systému má zmrzlina větší zášleh až 50% a nižší konzistenci, což umožňuje snadné plnění do silikonových  forem nebo kelímků.  Pro plnění  zmrzliny slouží plnící dveře s výdejní pákou, které umožňuji snadné a rychlé plnění gelata. Pak stačí jen kelímky cca na 10 minut zamrazit v šokovém mrazáku při teplotě -40°C   a následně se skladují  v mrazící vitríně při -18°C.  Výsledkem je lahodné gelato, které lze i při -18°C snadno porcovat a konzumovat.

Zavřít [X]

Kontaktní formulář