
Nejnovější trend prodeje řemeslné zmrzliny - zmrzlina do kelímků
Na tento vzrůstající trend v prodeji zmrzliny zareagoval výrobce zmrzlinových strojů CARPIGIANI a do nových zmrzlinových strojů řady READY LABOTRONIC HE a MAESTRO HE vyvinul zcela nový program výroby zmrzliny do kelímků GELATO CRYSTAL. Díky tomuto inovativnímu systému má zmrzlina větší zášleh až 50% a nižší konzistenci, což umožňuje snadné plnění do silikonových forem nebo zmrzlinových kelímků.
Pro plnění zmrzliny do kelímků slouží plnící dveře s výdejní pákou, které umožňuji snadné a rychlé plnění gelata. Pak stačí jen zrmzlinové kelímky cca na 10 minut zamrazit v šokovém mrazáku při teplotě -40°C a následně se skladují v mrazící vitríně při -18°C. Výsledkem je lahodné gelato, které lze i při -18°C snadno porcovat a konzumovat. Rozjeďte prodej zmrzliny naplno.
Obsahová specifikace této stránky: prodej zmrzliny, kelímky na zmrzlinu, kelímek na zmrzlinu.