Eiskon
Eiskon
0

Školení v Carpigiani Gelato Univerzity Bologna 19-21.20

19.08.2020
Připravili jsem pro Vás další školení o výrobě zmrzliny v Bologni 19-21.10 2020

Vážení zmrzlináři,

i letos na podzim jsem plánujeme školení v CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY V BOLOGNI v termínu 19-21.10. 2020. Seminář zaměřený na vyvážení receptur, výroby zmrzliny s různých typů bází, sorbety a granity povede uznávaný zmrzlinář a lektor Palmiro Bruschi. Na kurzu se zdokonalíte v teorii i v praxi výroby zmrzliny, seznámíte se s nejmodernějšími technologiemi a trendy ve zmrzlině. Školení je s překladem do češtiny, včetně ubytování a stravy.

Vzhledem k přísnějším podmínkám díky COVIDU-19 je maximální počet účastníků 10 osob, takže v případě Vašeho zájmu si účast na sermináři rezervujte co nejdříve. Podrobnější informace naleznete v přiloženém letáků, nebo kontaktujte naše obchodní oddělení: kontakt obchod

 

 

 

Zavřít [X]

Kontaktní formulář