Aktuality

Aktuality

OPEN DAYS 7. 2. -9. 2. 2023
27.01.2023
Vážení zákazníci, Zveme Vás na dny otevřených dveří Eiskon a MEC3, které se budou konat v prostorách naší firmy ve dnech 7. - 9. února 2023.
Pozvánka na cukrářský veletrh SIGEP
05.01.2023
Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás pozvali na nejprestižnější tradiční cukrářský a zmrzlinářský veletrh Sigep, který proběhne v termínu 21. - 25. ledna 2023 v Rimini Expo Centre v Itálii. Ve dnech 23. - 25. ledna budou zástupci Eiskonu přítomní na stáncích našich partnerů Carpigiani, IFI, ISA, Pomati a dalších. V případě zájmu o schůzku s námi Vás prosíme o rezervaci emailem, abychom se Vám mohli věnovat. Pokud budete potřebovat pozvánku na Sigep, můžeme Vám ji poslat.
Dny otevřených dveří Eiskon a MEC3
25.10.2022
Vážení zákazníci, přijměte naše pozvání na Dny otevřených dveří společnosti Eiskon s MEC3. Akce bude probíhat 8.-10. listopadu 2022 od 10 do 16 hodin.
Posezónní servis zmrzlinových strojů
14.09.2022
Konec letošní zmrzlinové sezóny se pomalu blíží ke svém závěru, ideální čas si objednat servisní prohlídku vašeho zmrzlinového stroje, či výrobníku ledové tříště, který si ji jistě po "tvrdě odpracované" sezóně zaslouží.
Gelato University Brno Březen 2022
01.03.2022
Dovolujeme si vás pozvat na čtyřdenní seminář, zaměřený na výrobu zmrzliny, a cukrářských výrobků, který se bude konat ve dnech 21.3.2022-24.3.2022. Seminář se bude konat na pobočce společnosti Eiskon, Karásek 1g Brno. Vedoucí a zkušený lektor semináře Adrea De Bellis vás provede v prvních třech dnech přípravou pravé Italské zmrzliny, čtvrtý den bude zaměřený na přípravu cukrářských specialit za použití technologií Carpigiani. Pro přihlášení stačí vyplnit formulář, počet účastníků je omezený.
VÝROBNÍK FRESH ZMRZLINY CARPIGIANI SYNTHESIS 2
18.01.2022
Představujeme Vám novinku na letošní sezónu výrobník fresh zmrzliny Carpigiani Synthesis 2. Stroj vyrábí zmrzlinu přímo před zákazníkem. Díky inovativnímu a patentovanému systému statického mražení se zmrzlina po vymražení již dále nemíchá, ale je uchovávána díky technologii Carpigiani staticky ve válcích. Lze ji tedy ozdobit posypy, oříšky nebo ovocem stejně jako zmrzlinu v klasické zmrzlinové vitríně.
SOFT SERVE CONUSLTING - VÝROBNÍK TOČENÉ ZMRZLINY DO VAŠÍ KAVÁRNY
21.07.2021
Představujeme Vám nový výrobník točené zmrzliny Carpigiani 161T GSP jako ideální pomocník do vaší kavárny.
NOVÉ VÝROBNÍKY LEDOVÉ TŘÍŠTĚ A VÍŘIČE NÁPOJŮ GBG
10.03.2021
Vydávejte své osvěžující nápoje stylově a pohodlně s nejnovějšími stroji od společnosti GBG.
TAJEMSTVÍ STÁLE ČERSTVÉ ZMRZLINY - STROJE BG ITALY BY CARPIGIANI
18.02.2021
Výhody: Výrobník zmrzliny a zmrzlinová vitrína v jednom Stále čerstvá zmrzlina, výroba přímo před zákazníkem Na výrobu stačí pouze 1 stroj Velmi snadná obsluha i čištění Možnost uložit až 59 vlastních programů Nízká spotřeba elektřiny Součástí našich služeb je i sestavení individuálních zmrzlinových receptur, zaškolení technologem
Zavřít [X]

Kontaktní formulář