Aida la dolce vita - síť cukráren
Brno 2000-2019
Kompletní dodávka cukrárských technologií a barů
Galerie
Další informace
S cukrárnou Aida nás spojuje dlouholetá spolupráci již od ruku 2000. Pro všechny její pobočky zabezpečujeme dodávky a servis veškeré cukrářské technologie. Letos jsme nově zrekonstuovali pobočku v ulici Běhounská a dodali nové vitríny FB de Ranieri od našeho partnera Clabogroup. Pro cukrárnu na Běhounské ulici jsem rovněž dodali ekonomizér vody Piccin a napojili veškeré chladící vitríny a stroje na tento uzavřený okruh. Díky ekonomizéru Piccin cukrárna Aida šetří náklady spojené s chlazením strojů a vitrín vodou a rovněž zabraňuje zbytečnému plýtvání pitnou vodou.
Použité technologie
Byly použity stroje z kategorií: Výrobníky, stroje na kopečkovou zmrzlinu, Pasterizátory a vařiče krémů, Ekonomizéry vodyVýrobník kopečkové zmrzliny Carpigiani Labo XPL/P
Výrobník kopečkové zmrzliny řady XPL/L se snadnou obsluhou a možností nastavení optimální konzistence zmrzliny. Carpigiani Labo XPL/P má program na smetanové zmrzliny, sorbety i granity.
Výrobník kopečkové zmrzliny Carpigiani Labotronic HE-H
Výrobník zmrzliny a granity se zesíleným mrazicím výkonem. Vybaven možností pasterizace zmrzlinového základu ve stroji. 14 programů výroby. Snadné ovládání v českém jazyce.
NovinkaPasterizátor, vařič krémů Pastomaster 60 XPL P
Jedinečný pasterizační stroj, pro cukráře.Stroj disponuje schopností několika úrovní pasterizace. Dále je možnost provádět pasterizaci čokolády, vyrábět cukrové...
PICCIN ECO ENERGY
Ekonomizéry Piccin eliminují spotřebu vody vytvořením uzavřeného okruhu vody se zpětným dochlazováním, čímž šetří až 100% vody potřebné na chlazení zmrzlinových...
Zavřít [X]