Cukrárna Hájek-Hájková řetězec cukráren
Praha 2015-2019
Dodaná technologie - zmrzlinové a zákuskové vitrín ISA a Orion, technologie na výrobu zmrzliny Carpigiani, stroje na točenou zmrzlinu Carpigiani
Galerie
Další informace
Dodaná technologie zmrzlinové a zákuskové vitrín ISA a Orion, technologie na výrobu zmrzliny Carpigiani, stroje na točenou zmrzlinu Carpigiani, dodávka cukrářské technologie ( konvektovamy, šokery, chlazení ) ekonomizér vody Piccin
Použité technologie
Byly použity stroje z kategorií: Výrobníky, stroje na kopečkovou zmrzlinu, Pasterizátory a vařiče krémů, Chladící stoly, Ekonomizéry vodyVýrobník kopečkové zmrzliny Carpigiani Labotronic HE-H
Výrobník zmrzliny a granity se zesíleným mrazicím výkonem. Vybaven možností pasterizace zmrzlinového základu ve stroji. 14 programů výroby. Snadné ovládání v českém jazyce.
NovinkaPasterizátor, vařič krémů Pastomaster 60 XPL P
Jedinečný pasterizační stroj, pro cukráře.Stroj disponuje schopností několika úrovní pasterizace. Dále je možnost provádět pasterizaci čokolády, vyrábět cukrové...
Chladící stůl Friulinox GOLD TR
Chladící stůl kolekce GOLD, teplota -2/+8°C,+10/+18°C, regulovatelná vlhkost 60-90%,inteligentní ovládání, automatická regulace odtávání, možnost přepnutí i do programu...
PICCIN ECO ENERGY
Ekonomizéry Piccin eliminují spotřebu vody vytvořením uzavřeného okruhu vody se zpětným dochlazováním, čímž šetří až 100% vody potřebné na chlazení zmrzlinových...
Zavřít [X]