
Gelateria & caffe Amato
Dodaná technologie : zmrzlinové vitríny IFI Panorama, výrobník zmrzliny Carpigiani Maestro HE****, pasterizátor Carpigiani Pastomaster 120 XPL/P, IFI cool box.
Galerie
Další informace
Ve Vodičkově ulic se opět otevřela známá italská zmrzlinárna, nyní pod názvem Gelateria & Caffe Amato. Jedná se již o druhou provozovnu italského cukráře a zmrzlináře Pietra Amata v Praze. Příjemná atmosféra a moderní design zmrzlinárny Vás okamžitě zláká k ochutnávce skvělých zmrzlin z přírodních surovin, výborné italské kávy a zmrzlinových dortíků. V nové provozovně můžete ochutnat jak klasické italské druhy zmrzlin, tak i převratnou novinku v oblasti výroby zmrzliny a to zmrzliny bez přidaných cukrů. Taková zmrzlina obsahuje pouze cukry obsažené v ovoci nebo v mléce ( laktóza ). Díky jedinečné technologii strojů Carpigiani lze takovou zmrzlinu vyrobit, takže milovníci zmrzliny a zdravého životního stylu si v gelaterii Amato určitě přijdou“na své“
Dodaná technologie : zmrzlinové vitríny IFI Panorama, výrobník zmrzliny Carpigiani Maestro HE****, pasterizátor Carpigiani Pastomaster 120 XPL/P, IFI cool box.
Více se o gelaterii amato dozvíte : www.gelateriaamato.cz
Použité technologie
Byly použity stroje z kategorií: Výrobníky, stroje na kopečkovou zmrzlinu, Zmrzlinové vitríny POZZETTI
