Zmrzlinová dílna Antonína Pudila ve Slaném
Dodaná technologie: zmrzlinové vitríny ISA pozzetti s možností nastavení až třech odlišných teplot, chladící stoly a barové segmenty ISA, zabudovaná fontána na tekoucí čokoládu Pomati, chladící a mrazící stoly, šokové chlazení Friulinox, doplnění technologie na výrobu zmrzliny Carpigiani, nerezový nábytek na míru. Veškeré chladící a mrazící stroje jsou chlazené vodou a napojené na uzavřený okruh ekonomizéru vody Piccin. Tímto systémem se voda nutná pro chlazení díky výměníku zpětně ochlazuje a celý okruh je uzavřený, takže eliminuje spotřebu vodu.
Galerie
Další informace
Známý český zmrzlinář Antonín Pudil otevřel novou zmrzlinovou dílnu a zmrzlinárnu v italském stylu ve své provozovně ve Slaném, Palackého 214/. Celý projekt vznikal ve spolupráci s Eiskonem a designéry, kteří stylově navrhli netradičního obložení baru , podlahy a celkový design zmrzlinárny.
Dodaná technologie: zmrzlinové vitríny ISA pozzetti s možností nastavení až třech odlišných teplot, chladící stoly a barové segmenty ISA, zabudovaná fontána na tekoucí čokoládu Pomati, chladící a mrazící stoly, šokové chlazení Friulinox, doplnění technologie na výrobu zmrzliny Carpigiani, nerezový nábytek na míru. Veškeré chladící a mrazící stroje jsou chlazené vodou a napojené na uzavřený okruh ekonomizéru vody Piccin. Tímto systémem se voda nutná pro chlazení díky výměníku zpětně ochlazuje a celý okruh je uzavřený, takže eliminuje spotřebu vodu.
Ekonomizátor Piccin šetři veškeré náklady na vodu, která je nutná na chlazení strojů, což přináší značné finanční úspory a zároveň je ekologicky šetrný a omezuje plýtvání stále více vzácnějších vodních zdrojů, což byl jeden z důležitých požadavků Antonína Pudila při výběru technologií.
Nové zmrzlinárně přejeme mnoho štěstí a spoustu spokojených a usměvavých zákazníků.
cukrarstvipudilovi.cz