BETATEMPER

  • Novinka
BETATEMPER - Technologie na výrobu čokolády

Betatemper je temperovací stroj, ideální k temperování menšího množství čokolády. Kapacita nádrže je 2.5 kg. 

Rychlá poptávka Souhrnná poptávka (přidat)

Další informace k BETATEMPER


Kategorie:Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu)
Výrobce:ICB
Tag:Novinka

Klíčové vlastnosti BETATEMPER

 

• Kapacita nádrže: 2,5 kg.

• Systém chlazení vzduchem.

• Robustní konstrukce z nerezové oceli.

• Kompaktní rozměry.

Dokumenty ke stažení

Video

Varianty produktu BETATEMPER

NázevNapětí (V)Výkon (W)Váha (kg)Rozměry ( d x h x v ) (mm)DostupnostAkce
BETATEMPER
220
0.5
19
400x410x350
na objednání
Do poptávky
Rychlá poptávka
Pokud chcete pouze tuto položku, tohle je nejrychlejší způsob jak ji poptat.
Souhrnná poptávka (přidat)
Pokud chcete do poptávky přidat více produktů, pohodlně si vytvořte košík a poptejte vše najednou.
Ředitel Eiskon

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.

Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel

Zavřít [X]

Rychlá poptávka

Eiskon - Projekty

Máte projekt

70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Eiskon - Katalog produktůProhlédnout katalog

Kompletní návrh od nás

Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.

Eiskon - ProjektyVíce o projektech

Showroom

Eiskon - Showroom BETATEMPER
Zavřít [X]

Kontaktní formulář