
BETATEMPER
Betatemper je temperovací stroj, ideální k temperování menšího množství čokolády. Kapacita nádrže je 2.5 kg.
Další informace k BETATEMPER
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | ICB |
Tag: | Novinka |
Klíčové vlastnosti BETATEMPER
• Kapacita nádrže: 2,5 kg.
• Systém chlazení vzduchem.
• Robustní konstrukce z nerezové oceli.
• Kompaktní rozměry.
Dokumenty ke stažení
Video
Varianty produktu BETATEMPER
Název | Napětí (V) | Výkon (W) | Váha (kg) | Rozměry ( d x h x v ) (mm) | Dostupnost | Akce |
---|---|---|---|---|---|---|
BETATEMPER | 220 | 0.5 | 19 | 400x410x350 | na objednání | Do poptávky |

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka

Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Kompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
