Pomati
Profesionální dražovací buben na obalování oříšků čokoládou.
Rychlá poptávka Souhrnná poptávka (přidat)
Další informace k Pomati
- Vyrobeno výhradně z nerezové oceli AISI304 – ideální k potažení lískových oříšků, mandlí, kávových zrn či foukané rýže.
- Vhodný pro malé a středně velké provozy – kapacita až 16kg/cyklus.
- Stroj je vybaven tepelným čerpadlem, které produkuje teplý a studený vzduch.
- Teplý vzduch se používá v potahovací fázi a studený vzduch pak slouží k finálnímu vyhlazení a lesku.
Nastavení všech parametrů probíhá na digitálním displeji
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | Pomati |
Klíčové vlastnosti Pomati
- Kapacita bubnu – 16kg/cyklus (na vyžádání možná i 8kg verze)
- Rychlost otáčení – 10-60 ot./min
- Napájení:230V/50hz, 1kw
Dokumenty ke stažení
Video - Pomati dražovací tunel
Galerie Pomati
Rychlá poptávka
Pokud chcete pouze tuto položku, tohle je nejrychlejší způsob jak ji poptat.
Souhrnná poptávka (přidat)
Pokud chcete do poptávky přidat více produktů, pohodlně si vytvořte košík a poptejte vše najednou.
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Zavřít [X]
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech