Pomato Bassina Mini
Vhodné pro malou až střední produkci čokoládové obalování mandlí, lískových oříšků, kávy, pufované rýže a různých dalších produktů
Další informace k Pomato Bassina Mini
Výrobní kapacita do 4,5 kg. produktu na pracovní cyklus.
Stroj je vybaven tepelným čerpadlem pro vyvíjení horkého / studeného vzduchu.
Horký vzduch používaný pro efektivní obalení výrobku, studený vzduch pro uhlazení a leštění a konečné produktu.
Teplotu a rychlost otáčení nádrže lze nastavit pomocí dotykového ovládacího panelu.
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | Pomati |
Dokumenty ke stažení
Video
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech