
Friulinox Ready RBS-161

Šokový zchlazovač/zmrazovač s digitálním displejem pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu.
Další informace k Friulinox Ready RBS-161
- Kapacita: 21 zmrzlinových vaniček (360x165x120 mm)
- Možnost použití pekařských plechů 600×400 mm
- Monobloková konstrukce
- Vnější povrch leštěn metodou SCOTCH-BRITE
- Přednastavené programy a možnost nastavení vlastních programů
- Teplotní sonda pro měření teploty v jádru produktu
- Dveře se samozavíracím mechanizmem a aretací při otevření nad 100°
- Automatické odtávání
- Klimatická třída T – do teploty okolního prostředí +43°C
- Možné dodání s vodním chlazením
Šokové zamražení
- proces nezbytný pro vytvoření dekorace zmrzliny do kopců
- snadné dozdobení zmrzliny (díky ztuhlému povrchu produktu)
- nazdobená a kopcovitá zmrzlina ve vitríně znamená větší prodej zmrzliny a lepší prezentaci vámi vyrobeného produktu
- menší plýtvání a ztráty surovin
Výhody šokového zmražení zmrzliny
- větší kvalita produktu (díky procesu mikrokrystalizace)
- udržení dosaženého nášlehu při výrobě zmrzliny
- delší doba skladování zmrzliny (prodloužená trvanlivost)
- možnost vyrábět zmrzlinu do zásoby, větší flexibilita v plánování výrobního procesu
- možnost snížit náklady na pracovní sílu
Kategorie: | Šokové mrazáky (Šokový mrazák) |
---|---|
Výrobce: | Friulinox |
Tag: | Novinka |

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka

Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Kompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
