Eiskon
Eiskon
0

Carpigiani Maestro HE

universální výrobník zmrzliny, krémů a topingů s pasterizací
  • Nejprodávanější
Carpigiani Maestro HE - Výrobníky, stroje kopečkové zmrzliny
Výrobce Carpigiani

Maestro HE je nový, universální výrobník kopečkové zmrzliny, vařič krémů, pasterizátor a temperovací stroj na čokoládu disponující 39 programy  pro přípravu široké škály cukrářských specialit.

Rychlá poptávkaSouhrnná poptávka (přidat)

Další informace k Carpigiani Maestro HE

MAESTRO HE VE ZMRZLINÁRNĚ

  • 15 programů k výrobě řemeslné zmrzliny a sicilské granity
  • 6 programů pro výrobu salsy a toppingů

 

MAESTRO HE V CUKRÁRNĚ A PRALINKÁRNĚ

 

MAESTRO nahrazuje ve výrobně cukrářský stroj Pastochef RTL. Umožňuje výrobu a vaření krémů, temperování čokolád, výrobu těsta na palačinky, želatiny a základů pro výrobu semifred.

  • 6 programů na výrobu různých druhů krémů
  • 6 programů na výrobu semifred
  • 6 programů pro temperování čokolády
  • Zmrzlinový stroj je vybaven sprškou pro snadné mytí stroje, která lze napojit na teplý přívod vody.
  • Jednolitý mrazící válec umožňuje dokonalé umytí válce bez usazování a zanášení nečistotami, které by mohly přijít do styku se zmrzlinou.
  • Speciální konstrukce míchadla zaručuje ideální přilnavost nože k mrazícímu válci a pružící stěrky na míchadle
    umožňují zastavení stroje během výroby, dozdobení vaničky (např. u protíraných zmrzlin) a opětovnému zapnutí, aniž by došlo k přimrznutí míchadla k válci.
  • Široká odkládací plocha na nerezovou vaničku má nastavitelnou výšku a gumovou protiskluzovou podložku
  • TEOREMA READY – servis a kontrola stroje přes internet.

 

Klíčové vlastnosti Carpigiani Maestro HE

  • výroba zmrzliny
  • výroba zmrzliny bez přidaných cukrů
  • pasterizace
  • výroba krémů, topingů
  • výroba jogurtu
  • temperace čokolády
  • plnění do kelímků

Dokumenty ke stažení

Video - Představení stroje na zmrzlinu Carpigiani Maestro HE na veletrhu

Video - Ochutnávka dezertů ze stroje na zmrzlinu Carpigiani Maestro HE

Varianty produktu Carpigiani Maestro HE

NázevMnožství směsi v kg/cyklus (min-max) (kg)množství zmrzliny v L /cyklus ( min-max ) (l)Množství topingu v kg/ cyklus (min-max) (kg)Množství jogurtu v kg/cyklus (min-max) (kg)Množství krému v kg/cyklus (min-max) (kg)Množství granity v kg/cyklus (kg)Množství temperované čokolády v kg/cyklus (kg)Napětí (V)Příkon (W)ChlazeníChladivoRozměry ( d x h x v ) (mm)Váha (kg)
Maesto HE**
1,5-7,5kg2-10 l4,5-9kg3-10kg4,5-9kg3,5-6,5kg5-10kg400V6400WVodaR404a520x650x1400mm280kg
Maestro HE***
2,5-10,5kg3,5-15L6-10kg5-12kg6-12,5kg5-10,5kg7,5-12,5kg400V7600WVodaR404a520x650x1400mm320
Maestro HE****
3,5-13kg5-19L7,5-12kg7-14kg7,5-15kg6,5-13kg10-15kg400V9000WVodaR404a520x650x1400mm350kg
Rychlá poptávka
Pokud chcete pouze tuto položku, tohle je nejrychlejší způsob jak ji poptat.
Souhrnná poptávka (přidat)
Pokud chcete do poptávky přidat více produktů, pohodlně si vytvořte košík a poptejte vše najednou.
Ředitel Eiskon

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.

Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel

Zavřít [X]

Rychlá poptávka

Eiskon - Projekty

Máte projekt

70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Eiskon - Katalog produktůProhlédnout katalog

Kompletní návrh od nás

Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.

Eiskon - ProjektyVíce o projektech

Showroom

Eiskon - Showroom Carpigiani Maestro HE
Zavřít [X]

Kontaktní formulář