

Carpigiani Maestro HE
Maestro HE je nový, universální výrobník kopečkové zmrzliny, vařič krémů, pasterizátor a temperovací stroj na čokoládu disponující 39 programy pro přípravu široké škály cukrářských specialit.
Další informace k Carpigiani Maestro HE
MAESTRO HE VE ZMRZLINÁRNĚ
- 15 programů k výrobě řemeslné zmrzliny a sicilské granity
- 6 programů pro výrobu salsy a toppingů
MAESTRO HE V CUKRÁRNĚ A PRALINKÁRNĚ
MAESTRO nahrazuje ve výrobně cukrářský stroj Pastochef RTL. Umožňuje výrobu a vaření krémů, temperování čokolád, výrobu těsta na palačinky, želatiny a základů pro výrobu semifred.
- 6 programů na výrobu různých druhů krémů
- 6 programů na výrobu semifred
- 6 programů pro temperování čokolády
- Zmrzlinový stroj je vybaven sprškou pro snadné mytí stroje, která lze napojit na teplý přívod vody.
- Jednolitý mrazící válec umožňuje dokonalé umytí válce bez usazování a zanášení nečistotami, které by mohly přijít do styku se zmrzlinou.
- Speciální konstrukce míchadla zaručuje ideální přilnavost nože k mrazícímu válci a pružící stěrky na míchadle
umožňují zastavení stroje během výroby, dozdobení vaničky (např. u protíraných zmrzlin) a opětovnému zapnutí, aniž by došlo k přimrznutí míchadla k válci. - Široká odkládací plocha na nerezovou vaničku má nastavitelnou výšku a gumovou protiskluzovou podložku
- TEOREMA READY – servis a kontrola stroje přes internet.
Klíčové vlastnosti Carpigiani Maestro HE
- výroba zmrzliny
- výroba zmrzliny bez přidaných cukrů
- pasterizace
- výroba krémů, topingů
- výroba jogurtu
- temperace čokolády
- plnění do kelímků
Dokumenty ke stažení
Video - Představení stroje na zmrzlinu Carpigiani Maestro HE na veletrhu
Video - Ochutnávka dezertů ze stroje na zmrzlinu Carpigiani Maestro HE
Varianty produktu Carpigiani Maestro HE
Název | Množství směsi v kg/cyklus (min-max) (kg) | množství zmrzliny v L /cyklus ( min-max ) (l) | Množství topingu v kg/ cyklus (min-max) (kg) | Množství jogurtu v kg/cyklus (min-max) (kg) | Množství krému v kg/cyklus (min-max) (kg) | Množství granity v kg/cyklus (kg) | Množství temperované čokolády v kg/cyklus (kg) | Napětí (V) | Příkon (W) | Chlazení | Chladivo | Rozměry ( d x h x v ) (mm) | Váha (kg) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Maesto HE** | 1,5-7,5kg | 2-10 l | 4,5-9kg | 3-10kg | 4,5-9kg | 3,5-6,5kg | 5-10kg | 400V | 6400W | Voda | R404a | 520x650x1400mm | 280kg |
Maestro HE*** | 2,5-10,5kg | 3,5-15L | 6-10kg | 5-12kg | 6-12,5kg | 5-10,5kg | 7,5-12,5kg | 400V | 7600W | Voda | R404a | 520x650x1400mm | 320 |
Maestro HE**** | 3,5-13kg | 5-19L | 7,5-12kg | 7-14kg | 7,5-15kg | 6,5-13kg | 10-15kg | 400V | 9000W | Voda | R404a | 520x650x1400mm | 350kg |
Prohlédněte si Carpigiani Maestro HE v reálné referenci
Tento produkt jsme již instalovali u našich klientů.
Podívejte se na fotky z reálného provozu:

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka

Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Kompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
