
ORION SHOW BOX
Zmrzlinová vitrína Orion Show Box je určená pro prodej zmrzliny ze zmrzlinových kulatých nádobách. Zmrzlinová vitrína Orion Show Box se vyznačuje dokonalým chlazením, úsporou energie až o 60% než běžné zmrzlinové vitríny.
Další informace k ORION SHOW BOX
Koncept prodeje a uchovávání zmrzliny v uzavřených nádobách je návratem do minulosti, kdy se zmrzlina vyráběla do kulatých nádob a následně se uchovávala v mrazícím boxu s otvory na nabírání zmrzliny (pozzetti). Tento způsob prodeje zmrzliny je stále populárnější, protože je jedním z nejlepších a nejšetrnějších pro uchovávání čerstvé zmrzliny ve vitríně.
Zmrzlinová vitrína Show Box usnadňuje způsob práce, protože nádobky na zmrzlinu jsou nakloněny o 20°.Chladicí systém této zmrzlinové vitríny byl navržen tak, aby fungoval 24 hodin denně bez vypnutí.
Hlavní charakteristiky zmrzlinové vitríny Orion Show Box
- Vnitřní vzduchová kondenzační jednotka
- Ventilované chlazení
- Horní deska z práškově lakovaného plechu dostupná v různých barvách
- Střídavé odmrazování systému pro nepřetržitý provoz
---------------------------
Zákazníci hledají na internetu tyto produkty pod klíčovými slovy: show box, zmrzlinová vitrína, vitrína na zmrzlinu.
Kategorie: | Zmrzlinové vitríny POZZETTI (Zmrzlinová vitrína POZZETTI) |
---|---|
Výrobce: | Orion |
Dokumenty ke stažení

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka

Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Kompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
