Kontakty

Eiskon spol. s.r.o.

Karásek 1g
621 00 Brno
!!Pozor od 1.3.2019 změna adresy!!

Telefon: 541 249 620
Fax: 541 249 621

Obchodní zástupci:

Mgr. Petr Špička 724 186 444
Bc. Jan Kašparovský 724 186 440

IČO: 63473755
DIČ: CZ63473755
Fakturační adresa:
Hoblíkova  547/5, 613 00 Brno

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod spisovou značkou C 20224.

V rámci naši obchodní činnosti na Slovensku máme i zde své obchodní zastoupení.

Ladislav Callo

Žaškov 299
02 721 Žaškov, Slovensko

tel. +421905628165

Blog

  • SEMINÁŘ V CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY BOLOGNA 29.-31.10. 2019

    Seminář o výrobě zmrzliny v srdci zmrzlinové velmoci Itálie se opět blíží. Ve dnech 29.10.-31.10.2019 pořádáme pro české a slovenské zmrzlináře další seminář o výroby zmrzliny ve školícím centru Carpigiani Gelato University v italské Bologni. Čekají Vás 3 dny nabité teorií i praxí ve výrobě zmrzliny pod vedením italského zmrzlináře a školitele Stefana Tarquiniho. Seznámíte […]

    více
  • Nová generace mrazících a chladících skříní Friulinox CUBE

    Italský výrobce Friulinox představuje novou řadu profesionálních chladících a mrazících skříní řady CUBE určených do cukrářských provozů. Nové modely CUBE mají řadu výhod. Nový design, nový  dotykový přehledný displej, zesílenou izolaci stěn na 85mm, automatické zavírání dveří s novou ergonomickou rukojetí, kompletní provedení z nerez oceli AISI 304 s povrchovou úpravou Scotch Brite a zaoblené […]

    více
  • Výsledky soutěžě Gelato Festival Challenge pro Moravu

    Vítězem Gelato festival Challenge v Brně se stal Ivo Nádeníček z provozovny TOMIVO v Lipůvce s příchutí „Slaný karamel s arašídovým máslem“. Byl vybrán porotou složenou z odborné veřejnosti a novinářů. Gelato Festival Challenge pokračoval ve své cestě po celém světě a napříč Českou Republikou a po pražském kole se zastavil i v Brně 24. dubna, kdy se 10 zmrzlinářů z oblasti […]

    více
  • Výsledky soutěže Gelafo festival Challenge pro Čechy

    Vítězové Gelato festival Challenge v Praze se stali Mikuláš Bubík se svojí příchutí „Itálie“ z firmy Fruitisimo a Martina Březinová z firmy ŇamŇam s příchutí „Letní Hruška“. Byli vybráni porotou složenou z odborné veřejnosti a novinářů. Gelato Festival Challenge pokračuje ve své cestě po celém světě a zastavilo se v Praze 9. dubna, kdy se 20 Čechů zúčastnilo nejsladší soutěže […]

    více
DALŠÍ ČLÁNKY