Pomati T5

Profesionální temperovací stroj ve stolním provedení, kapacita nádoby 5 kg

Detailní informace

  • malá tempírka čokolády v barovém provedení o ideální pro hotely, cukrárny a menší provozy
  • snadnější vyprazdňování – zpětný chod šneku o ideální k rozpouštění a temperování všech druhů čokolád
  • o možnost nastavení každodenního zapnutí a vypnutí stroje díky novému software
  • snadná demontáž Archimedova šroubu
  •  díky neustálé temperaci ve spirále umožňuje tento stroj získání tekuté čokolády,
    která dokonale spojí krystalické části, čímž získáme prvotřídní kvalitu výsledného produktu.

Mám zájem o další informace k tomuto produktu

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Telefon (vyžadováno)

Město (vyžadováno)

Text zprávy

Antispam (opište následující text)

captcha