Technologie na výrobu čokolády

Každý výborný cukrář dbát na to, aby jeho čokoládové výrobky byly chutné a lesklé. K tomu pomáhají temperovací stroje na čokoládu, které jsou vhodné zejména při zpracování velkého množství čokolády. Napomáhají k vytvoření správně natemperované a ihned použitelné čokolády se správnou texturou a lesklostí. Temperovaná čokoláda neztrácí svou barvu (nešedne) a lépe se vyndává z formy.

Temperovací stroj na čokoládu Melanžér Mully Top
Melanžér Mully Top - Technologie na výrobu čokolády
Profesionální melanžér, určený k mletí kakaových bobů, ořechů, výrobě past a mnoho dalšího. Stroj s možností regulace rychlosti otáček. Kapacita 7 kg.
Novinka
Temperovací stroj na čokoládu Mully 25
Mully 25 - Technologie na výrobu čokolády
Profesionální melanžér, určený k mletí kakaových bobů, ořechů, výrobě past a mnoho dalšího. Stroj s výklopným systémem. Kapacita až 25 kg.
Novinka
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - DADO MELTER
Pomati - DADO MELTER - Technologie na výrobu čokolády
Stroj na temperování čokolády s kapacitou 1,8 kg v černé barvě. Obsahuje vyjímatelnou nádobu s nepřilnavým povrchem.
Temperovací stroj na čokoládu Ohřívač čokolády digitální Meltichoc digit
Ohřívač čokolády digitální Meltichoc digit - Technologie na výrobu čokolády
Stroj na temperování čokolády obsahuje digitální termostat a teplotní sondu, která umožňuje rychlejší a přesnější roztavení čokolády.
Novinka
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T5 Ice - Fontána na čokolády
Pomati T5 Ice - Fontána na čokolády - Technologie na výrobu čokolády
Stroj na temperování čokolády s kapacitou 5 kg. Zajistí rozpuštění čokolády během několika minut. Snadné ovládání i údržba.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T8 - Ice Fontána na čokoládu
Pomati T8 - Ice Fontána na čokoládu - Technologie na výrobu čokolády
Fontána na čokoládu s kompaktním rozměrem je vhodná do všech typů provozů. Kapacita nádoby je 9 kg. Zajistí ohřívání čokolády na přesnou teplotu.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T5
Pomati T5 - Technologie na výrobu čokolády
Stolní temperovací stroj na čokoládu s kapacitou 5 kg. Ideální pro menší provozovny. Snadná údržba a možnost nastavení každodenního zapnutí a vypnutí.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T8
Pomati T8 - Technologie na výrobu čokolády
Temperovací stroj na čokoládu pro řemeslnou výrobu s kapacitou 8 kg. Vybaven vibračním stolem a nožním pedálem na dávkování čokolády. Možnost nastavení týdenního režimu.
Nejprodávanější
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T10
Pomati T10 - Technologie na výrobu čokolády
Temperovací stroj na čokoládu na kolečkách s vibračním a ohřívacím stolem vhodný pro řemeslnou výrobu. Zpracuje různé druhy čokolády. Kapacita 12 kg. Možnost volby příslušenství.
Nejprodávanější
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T20
Pomati T20 - Technologie na výrobu čokolády
Temperovací stroj na čokoládu s kapacitou 24 kg. Vhodný pro řemeslnou výrobu. Obsahuje vibrační stůl, kolečka pro snadnou manipulaci. Možnost přidání příslušenství.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T35
Pomati T35 - Technologie na výrobu čokolády
Temperovací stroj na čokoládu pro řemeslnou výrobu s kapacitou 50 kg. Obsahuje vibrační stůl, kolečka pro snadnou manipulaci, příslušenství.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati potahovací pás samostatný pro modely T8, T10,T20,T35
Pomati potahovací pás samostatný pro modely T8, T10,T20,T35 - Technologie na výrobu čokolády
Potahovací pás šíře 180mm, pro temperovací stroj Pomati  T8,T10,T20, T35 
Novinka
Temperovací stroj na čokoládu Pomati dřažovací buben
Pomati dřažovací buben - Technologie na výrobu čokolády
Dražovací buben pro obalování ořechů čokoládou z nerezové oceli. Lze použít na potažení kávových zrn či foukané rýže. Ideální pro malé a střední provozy. Kapacita válce 16 kg.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - Girauova rotační ramena
Pomati - Girauova rotační ramena - Technologie na výrobu čokolády
Ideální přístroj pro výrobu čokoládových vajec a figurek.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - Chladící tunel
Pomati - Chladící tunel - Technologie na výrobu čokolády
Chladící tunel pro výrobu namáčených sladkostí jako jsou velikonoční čokoládová vajíčka. Kvalitní chladicí systém a pásový dopravník.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - Molds tipper
Pomati - Molds tipper - Technologie na výrobu čokolády
Sklápěcí systém pro převracení, vibrace a čištění polykarbonátových forem (175×275). Druhy využití: skořápky pro pralinky, čokoládové vejce, figurky apod. Anti-vibrační...
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - Tank S150 - Rozehřívací tank na čokoládu
Pomati - Tank S150 - Rozehřívací tank na čokoládu - Technologie na výrobu čokolády
Vana Pomati S150 slouží pro rozpouštění a uchovávání čokolády, krémů a polev. Je vybavena čerpadlem pro vyjmutí produktu – je ovládáno za pomocí tlačítka. Je možné...
Temperovací stroj na čokoládu Pomati - VERTICAL TUNEL
Pomati - VERTICAL TUNEL - Technologie na výrobu čokolády
Jedná se o první z tunelů Pomati ve vertikální verzi, který má na šířku pouze 2 metry a chladí tak jako klasický 20-ti metrový tunel, čímž ušetříme 90% místa. Tunel...
Temperovací stroj na čokoládu POMATI ONE SHOT OSD - Automatická linka na pralinky
POMATI ONE SHOT OSD - Automatická linka na pralinky - Technologie na výrobu čokolády
Profesionální automatická linka pro výrobu pralinek.
Temperovací stroj na čokoládu Pomati T – LINE
Automatická plnička čokoládových forem
Pomati T – LINE - Technologie na výrobu čokolády
Automatická plnička čokoládových forem s přesným dávkováním. Výrobní kapacita 6 forem/minuta.T - line je ovládána pomocí dotykového displeje s přesným nastavením...

V našem sortimentu najdete temperovací stroje od italské značky Pomati. Pro výrobu strojů používají moderní technologie. Stroje Pomati umožňují velmi rychlou výměnu čokolády i snadné čištění. Přímé chlazení i ohřev zajišťuje stabilní strukturu čokolády i během delší doby zpracování.  

Jak vybírat temperovací stroje?

Temperovací stroje se liší v mnoha parametrech, které je nutné při výběru zohlednit. Prvním z nich je zhodnotit velikost provozovny a její potřebu na kapacitu. Od toho se odvíjí nákup samotného stroje.

Při výběr je nutné sledovat tyto technické parametry:

Temperovací stroje lze vybavit dalším příslušenstvím jako je potahovací pás nebo chladící tunel. Každý stroj má další specifické vlastnosti např. možnost ovládání pomocí displeje, vibrační stůl s ohřevem, možnost nastavení týdenního režimu či pedál na dávkování čokolády. Jen jen na vás, jakou variantu vyberete. S nákupem temperovacího stroje vám rádi pomůžeme.

 V našem sortimentu najdete také univerzální roboty, cukrářské pece nebo profesionální chladničky.

FAQ

Jak konkrétně fungují servisní služby?

12.11.2021

Servis provádíme jak záruční, tak i pozáruční na území celé ČR a SR. Jsme připraveni bezodkladně řešit veškeré klientské požadavky, neboť máme vlastní servisní středisko a vlastní tým servisních techniků. Ve spolupráci se školenými partnerskými techniky pokrýváme celou ČR a SR.

Proč si objednat sortiment právě u nás?

12.11.2021

Dodáváme pouze námi prověřené výrobky, které splňují ty nejvyšší standardy pro efektivní provoz vašeho podniku. Náš odborný tým školených profesionálů vám vždy do detailu poradí s nejvhodnější technologií pro daný typ a velikost podniku. U nás si můžete zmrzlinové stroje a chladicí vitríny fyzicky vyzkoušet a zeptat se na veškeré věci, které vás s jejich užíváním a provozem napadnou.
Provozujeme i vlastní servisní středisko, proto umíme veškeré nabízené stroje obratem servisovat, zajistit jejich opravu a výměnu náhradních dílů. Disponujeme navíc velkými skladovými zásobami náhradních dílů. Naší snahou je, aby vaše stroje měly minimální odstávku a sloužily vám na maximum.
Našim klientům poskytujeme také podporu v rámci financování pořízení strojů. Mimo to provádíme také pravidelná školení a semináře vč. kurzů pro zmrzlináře.

Jaký je rozsah poskytovaných služeb?

12.11.2021

Hlavní naší činností je prodej a odborné poradenství při prodeji výrobníků zmrzliny, cukrářských a pekařských strojů, chladicích a mrazicích vitrín, nápojových přístrojů a dalšího gastro vybavení. Jak již bylo zmíněno výše, provádíme projektování cukrářškých provozů a návrhy kavárenských podniků. Součástí prodeje techniky pro cukrárny a kavárny je i samotná montáž, uvedení do provozu, zaškolení a záruční i pozáruční servis.

Projektujete technologie gastro provozů?

12.11.2021

Ano, součástí naší činnosti je právě i poradenství pro renovace či kompletní návrh zcela nových provozů. Primárně se zaměřujeme na cukrárny, kavárny, bary apod. Pokud klient má tento požadavek, pak mu připravíme kompletní projekt včetně projektové dokumentace, prováděcí plán a následně dodáme i veškeré technologie, které jsou pro provoz gastro podniku navržené.

V jakých lokalitách firma působí?

12.11.2021

Jakožto dodavatel vybavení pro cukrárny a kavárny jsme schopní dodat veškerý sortiment pro zákazníky kdekoliv v rámci ČR a SR. Zde máme oficiální obchodní zastoupení pro výše uvedené značky. Tudíž sortiment, který je uvedený v našem online katalogu dodáme zájemci z libovolné lokality. Co se týká odborné poradenství či představení a odzkoušení zmrzlinových strojů, chladicích vitrína atd., je nejideálnější navštívit náš showroom v Brně. Pro lokalitu jižní Moravy zajišťujeme i prodej surovin.

Existuje kontaktní místo pro osobní setkání nebo showroom?

12.11.2021

Pokud potřebujete osobní odborné poradenství při výběru nejideálnějšího zmrzlinového stroje nebo speciální chladící techniky pro vaši cukrárnu či kavárnu, pak se s vámi kdykoliv rádi setkáme v našem showroomu, který sídlí na adrese Karásek 1G v Brně. Na 150 m2 najdete řadu ukázek nejoblíbenějších zmrzlinových strojů (výrobníků zmrzliny), chladících vitrín a dalšího specifičtějšího vybavení cukráren. V našem novém showroomu si můžete prohlédnout nejmodernější cukrářské technologie a  vyzkoušet si zmrzlinové stroje Carpigiani v praxi. Rovněž zde pořádáme pravidelné cukrářské workshopy a prezentace o výrobě zmrzliny.

Jaká je historie a zkušenosti firmy?

12.11.2021

Eiskon působí na českém trhu již od roku 1995. Jsme oficiálním tuzemským distributorem těchto renomovaných značek: Carpigiani, ISA, Orion, IFI, Tekna, Friulinox, Pomati, MEC 3, Framec. Jedná se o specializované vybavení pro kavárny, cukrárny, a gastronomická zařízení. Nabízíme velký výběr zmrzlinových strojů, chladicí a mrazící vitríny i skříně, tempírky stroje na zpracování čokolády, směsí pro výrobu zmrzlin a zákusků, barových doplňků a gastro vybavení pro gastronomické provozy. Díky našim dlouholetým zkušenostem umíme každému zájemci doporučit ideální řešení s ohledem na funkčnost, výkon a cenu. Díky velkému odbornému know-how provádíme také realizační projekty a následné dodávky vybavení kaváren, cukráren či barů. Mimo prodej cukrářské techniky poskytujeme i její servis a také bazar, kde můžete zakoupit za výhodnou cenu vybavení pro vaši cukrárnu či kavárnu.

Eiskon - Projekty

Máte projekt

70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Eiskon - Katalog produktůProhlédnout katalog

Kompletní návrh od nás

Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.

Eiskon - ProjektyVíce o projektech

Showroom

Eiskon - Showroom Technologie na výrobu čokolády
Zavřít [X]

Kontaktní formulář