Pomati T5
Profesionální temperovací stroj ve stolním provedení, kapacita nádoby 5 kg.
Rychlá poptávka Souhrnná poptávka (přidat)
Další informace k Pomati T5
- malá tempírka čokolády v barovém provedení o ideální pro hotely, cukrárny a menší provozy
- snadnější vyprazdňování – zpětný chod šneku o ideální k rozpouštění a temperování všech druhů čokolád
- o možnost nastavení každodenního zapnutí a vypnutí stroje díky novému software
- snadná demontáž Archimedova šroubu
- díky neustálé temperaci ve spirále umožňuje tento stroj získání tekuté čokolády,
která dokonale spojí krystalické části, čímž získáme prvotřídní kvalitu výsledného produktu.
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | Pomati |
Klíčové vlastnosti Pomati T5
- Kapacita vany je 5kg
- Dvojtý cyklus vyhřívání vany a válce
- Výjímatelný Archiméduv šroub
- Zádní výpustní ventil
- Rozměry mm (š/hl/v): 480x450x390
Video - Temperovací stroj na čokoládu Pomati T5
Varianty produktu Pomati T5
Galerie Pomati T5
Realizace
Rychlá poptávka
Pokud chcete pouze tuto položku, tohle je nejrychlejší způsob jak ji poptat.
Souhrnná poptávka (přidat)
Pokud chcete do poptávky přidat více produktů, pohodlně si vytvořte košík a poptejte vše najednou.
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Zavřít [X]
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech