Carpigiani Gelato University Brno 13. - 15. 2. 2024

Carpigiani Gelato University Brno 13. - 15. 2. 2024

24.01.2024

Vážení zákazníci,


Zveme Vás na třídenní seminář zaměřený na výrobu zmrzliny a sorbetů pod vedením italského mistra zmrzlináře
Palmira Bruschi.

 

Kdy: 13. 2. - 15. 2. 2024 ( od 9 - 17 hod )

Kde: Showroom Eiskon, Karásek 1g Brno

 

Počet míst v semináři je omezen. Z tohoto důvodu Vás prosíme o včasnou rezervaci buď přes kontaktní formulář na našich stránkách nebo přímo na email: lukacovicova@eiskon.cz

V případě zájmu o bližší informace se můžete obrátit na kolegyni, p. Lukačovičovou, tel.: 731 656 695

 

Zavřít [X]

Kontaktní formulář