
HF Pastry Academy
Dodaná technologie: cukrářské pece unox baker top s kynárnou, zmrzlinový stroj Caprigiani labo 8 12, temperovací stroj Selmi One, chladící a mrazící technika Nordline, šokový mrazák a lednice na pralinky s řízenou vlhkostí Friulinox.
Galerie
Další informace
Vybavili jsme nově otevřenou cukrářkou akademie Heleny Fléglové v Praze. Dodaná technologie: cukrářské pece unox baker top s kynárnou, zmrzlinový stroj Caprigiani labo 8 12, temperovací stroj Selmi One, chladící a mrazící technika Nordline, šokový mrazák a lednice na pralinky s řízenou vlhkostí Friulinox.
Paní Helena se s námi rovněž zúčastnila i školení pro profesionály v Carpigiani Gelato Univerzity v Bologni.
Více o Heleně Fléglové a její akademii se dozvíte na hfpastyacademy.cz nebo v tomto článku https://roklen24.cz/a/S4hci/cukrarka-pokorila-singapur-ted-miri-do-lucemburska-a-otvira-akademii .
Použité technologie
Byly použity stroje z kategorií: Cukrářské pece, Výrobníky, stroje na kopečkovou zmrzlinu
