Eiskon
Eiskon
0

HF Pastry Academy

Dodaná technologie: cukrářské pece unox baker top s kynárnou, zmrzlinový stroj Caprigiani labo  8 12, temperovací stroj Selmi One, chladící a mrazící technika Nordline, šokový mrazák a lednice na pralinky s řízenou vlhkostí Friulinox.

Galerie

Další informace

Vybavili jsme nově otevřenou cukrářkou  akademie Heleny Fléglové v Praze. Dodaná technologie: cukrářské pece unox baker top s kynárnou, zmrzlinový stroj Caprigiani labo  8 12, temperovací stroj Selmi One, chladící a mrazící technika Nordline, šokový mrazák a lednice na pralinky s řízenou vlhkostí Friulinox.

Paní Helena se s námi rovněž zúčastnila i  školení pro profesionály v Carpigiani Gelato Univerzity v Bologni.

Více o Heleně Fléglové a její akademii se dozvíte na hfpastyacademy.cz  nebo v tomto článku https://roklen24.cz/a/S4hci/cukrarka-pokorila-singapur-ted-miri-do-lucemburska-a-otvira-akademii .

Použité technologie

Showroom

Eiskon - Showroom HF Pastry Academy
Zavřít [X]

Kontaktní formulář