DECOR-FREEZE
Chladící stůl s kapacitou chlazení až do -25°C, ideální pro výrobu čokoládových dekorací. Digitální termostat umožňuje přesné nastavení teploty.
Další informace k DECOR-FREEZE
DECOR-FREEZE je díky desce vychlazené až na -25°C ideálním strojem na vytváření ozdob s čokoládou. Teplotu talíře lze jednoduše nastavit pomocí digitálního ovládání, aby byla čokoláda zpracována dokonalým způsobem, a díky své malé velikosti je ideální pro každé pracoviště. Vytváření ozdob s čokoládou bude snazší a rychlejší.
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | ICB |
Dokumenty ke stažení
Video
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech