Melanžér Pomati Ball Refiner
Stoj pro přípravu jemných oříškových past ,krémů, ganáží a náplní pro čokoládové pralinky.
Další informace k Melanžér Pomati Ball Refiner
Postupným rozmělňováním vám tento stroj z oříšků, ale i jiných surovin připraví pastu, krém, nebo jinou potřebnou náplň. Rozmělnění probíhá skrz malé rotující kuličky a tak nedochází k tvoření hrudek a je možné docílit velice jemné konzistence. Stroj je vybaven chlazením s účelem regulace teploty, tím se zachová produkt beze změny, protože při výrobě vzniká třením mezi vrstvami přebytečné teplo. Tento stroj je určen k rafinování čokolády (postupné rozmělňování a míchání směsi). Vybaven velkým míchadlem.
Kategorie: | Technologie na výrobu čokolády (Temperovací stroj na čokoládu) |
---|---|
Výrobce: | Pomati |
Klíčové vlastnosti Melanžér Pomati Ball Refiner
Technické parametry:
- Rozměry: 708x818x1059 mm
- Kapacita: 20Kg
- Příkon: 3,5 kW
- Napětí: 400V
- Dotyková obrazovka
- Nastavení rychlosti míchadla
- Rozmělnění od 18-26 mikronů
- Možnost nastavení až 50 receptů
Video - Pomati Ball Refiner
Galerie Melanžér Pomati Ball Refiner
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech