Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 24 nádob
Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C, RBS-122-SA s digitálním displejem pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, pro 24 nádob
Další informace k Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 24 nádob
- Zesílená verze
- Kapacita: 11x GN 2/1, 22x GN 1/1 vs 22x EN1 600×400 mm
- Monobloková konstrukce
- Vnější povrch leštěn metodou SCOTCH-BRITE
- Přednastavené programy a možnost nastavení vlastních programů
- 5" chytrý dotykový displej
- Zobrazení alarmů
- Zastavení vnitřního ventilátoru mikrospínačem při otevření dveří
- Teplotní sonda pro měření teploty v jádru produktu
- Automatické odmrazování a odpařování kondenzátu bez potřeby přívodu elektrické energie
- Možné dodání s vodním chlazením
- USB připojení
- Připojení je k dispozici na vyžádání
Šokové zamražení
- proces nezbytný pro vytvoření dekorace zmrzliny do kopců
- snadné dozdobení zmrzliny (díky ztuhlému povrchu produktu)
- nazdobená a kopcovitá zmrzlina ve vitríně znamená větší prodej zmrzliny a lepší prezentaci vámi vyrobeného produktu
- menší plýtvání a ztráty surovin
Výhody šokového zmražení zmrzliny
- větší kvalita produktu (díky procesu mikrokrystalizace)
- udržení dosaženého nášlehu při výrobě zmrzliny
- delší doba skladování zmrzliny (prodloužená trvanlivost)
- možnost vyrábět zmrzlinu do zásoby, větší flexibilita v plánování výrobního procesu
- možnost snížit náklady na pracovní sílu
Kategorie: | Šokové mrazáky (Šokový mrazák) |
---|---|
Výrobce: | Friulinox |
Klíčové vlastnosti Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 24 nádob
- Rozměry (d x h x v): 1100 x 1080 x 1860mm
- Napětí: 380 V
- Váha: 255 kg
- Ekologické chladivo: R452A
Dokumenty ke stažení
Galerie Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 24 nádob
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech