Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET S +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob

Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob

Financujeme vše od 25 tis. do 5 mil. Kč

Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C, RBS-081-SA-R290 s digitálním displejem pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, pro 8 nádob

Rychlá poptávka Souhrnná poptávka (přidat)

Další informace k Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob

  • Zesílená verze
  • Kapacita: 8x GN 1/1 vs 8x EN1 600×400 mm
  • Monobloková konstrukce
  • Vnější povrch leštěn metodou SCOTCH-BRITE
  • Přednastavené programy a možnost nastavení vlastních programů
  • 5" chytrý dotykový displej
  • Zobrazení alarmů
  • Zastavení vnitřního ventilátoru mikrospínačem při otevření dveří
  • Teplotní sonda pro měření teploty v jádru produktu
  • Automatické odmrazování a odpařování kondenzátu bez potřeby přívodu elektrické energie
  • Možné dodání s vodním chlazením
  • USB připojení
  • Připojení je k dispozici na vyžádání

Šokové zamražení

  • proces nezbytný pro vytvoření dekorace zmrzliny do kopců
  • snadné dozdobení zmrzliny (díky ztuhlému povrchu produktu)
  • nazdobená a kopcovitá zmrzlina ve vitríně znamená větší prodej zmrzliny a lepší prezentaci vámi vyrobeného produktu
  • menší plýtvání a ztráty surovin

Výhody šokového zmražení zmrzliny

  • větší kvalita produktu (díky procesu mikrokrystalizace)
  • udržení dosaženého nášlehu při výrobě zmrzliny
  • delší doba skladování zmrzliny (prodloužená trvanlivost)
  • možnost vyrábět zmrzlinu do zásoby, větší flexibilita v plánování výrobního procesu
  • možnost snížit náklady na pracovní sílu


Kategorie:Šokové mrazáky (Šokový mrazák)
Výrobce:Friulinox

Klíčové vlastnosti Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob

  • Rozměry (d x h x v): 790 x 870 x 1460mm
  • Napětí: 230V
  • Váha: 150 kg
  • Ekologické chladivo: R290

Dokumenty ke stažení

Varianty produktu Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob

Název
Friulinox Ready RBS-081
Provozní teplota (°C)
+20/-40
Teplota produktu (°C)
+3/-18
Počet van 5lt (165x120x360mm)
12
Počet roštů (600x400mm)
8
Napětí (V)
220
Příkon (W)
1730
Odtávání: automatické topnou spirálou
ano
Teplotní sonda
ano
Váha (kg)
190
Rozměry ( d x h x v ) (mm)
790x870x1460
Dostupnost
na objednání
Akce Do poptávky

Prohlédněte si Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET "S" +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob v reálné referenci

Tento produkt jsme již instalovali u našich klientů.
Podívejte se na fotky z reálného provozu:

Rychlá poptávka
Pokud chcete pouze tuto položku, tohle je nejrychlejší způsob jak ji poptat.
Souhrnná poptávka (přidat)
Pokud chcete do poptávky přidat více produktů, pohodlně si vytvořte košík a poptejte vše najednou.
Ředitel Eiskon

Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.

Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel

Zavřít [X]

Rychlá poptávka

Eiskon - Projekty

Máte projekt

70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.

Eiskon - Katalog produktůProhlédnout katalog

Kompletní návrh od nás

Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.

Eiskon - ProjektyVíce o projektech

Showroom

Eiskon - Showroom
Šokový zchlazovač / zmrazovač Friulinox READY CABINET S +3°C / -40°C pro cukrářskou a zmrzlinovou výrobu, 8 nádob
Zavřít [X]

Kontaktní formulář