Pastomaster 60 XPL P
Jedinečný pasterizační stroj, pro cukráře.
Stroj disponuje schopností několika úrovní pasterizace. Dále je možnost provádět pasterizaci čokolády, vyrábět cukrové rozvary, sirupy, vodové zmrzliny, sorbety a invertní cukry.
Stroje Carpigiani jsou jedinečné funkcí výměny tepla.
Další informace k Pastomaster 60 XPL P
Jedná se o patent Carpigiani, který je zárukou technologické kvality. Ingredience jsou smíchány a pasterizovány uvnitř výměnného čerpadla, které je umístěno na dně vany. Systém výměny tepla Volitelná doplňková sada pro hygienické přepuštění směsi. Vyrobeno z nerezové oceli. Jednoduše odnímatelné. Podstavec na kbelík Výpustní ventil lze snadno rozebrat, což umožňuje kompletní vyčištění a hygienu. Čištění Směs je ohřívána, nebo chlazena i ve ventilu, což zajišťuje maximální hygienu. Výpustní ventil Nízká homogenizace: Tvar míchadla a jeho rychlost při míchání působí velkým tlakem na tuková tělíska, čímž získáme jemnou, krémovou zmrzlinu. Je možné pracovat s minimálními dávkami, aniž by hrozilo spálení směsi.
Na zahřátí jednoho litru směsi, na 85 ° C a zchlazení na 4 ° C potřebujete méně než 2 minuty na 60 XPL P a méně než 1 minutu na 120 XPL P. Tato technologie zajišťuje dostatečnou úsporu času, energie a vody.
7 programů pro zmrzlinové základy
- Nizká pasterizace 65ºC
- Střední střední pasterizace 75ºC
- Vysoká Pasterizace 85ºC
- Pasterizace pro čokoládu 90ºC
- Zrací cyklus
- Syrup
- Převrácený cukr
5 programů volných
5 rychlostí míchání
Kategorie: | Pasterizátory a vařiče krémů (Pasterizátor, vařič krémů) |
---|---|
Výrobce: | Carpigiani |
Klíčové vlastnosti Pastomaster 60 XPL P
Výpustní ventil
Směs je ohřívána, nebo chlazena i ve ventilu, což zajišťuje maximální hygienu.
Čištění
Výpustní ventil lze snadno rozebrat, což umožňuje kompletní vyčištění a hygienu.
Kryt
Směs se promíchává i při otevřeném víku, při zaručení maximální bezpečnosti. Suché ingredience se rychle rozpouští a netvoří hrudky.
Blackout a odběr vody:
Při elektrickém výpadku nebo přerušení přívodu vody stroj zajistí, aby nedošlo ke znehodnocení směsi. V opačném případě automaticky spustí nový cyklus pasterizace a upozornění uživatele zprávou na displeji
Varianty produktu Pastomaster 60 XPL P
Název | Kapacita vany (l) | Rozměry ( d x h x v ) (mm) | Příkon (W) | Napětí (V) | Typ chlazení | Váha (kg) | Chladivo | Dostupnost | Akce |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pastomaster 60 XPL P | 15-60 | 350x860x1030 | 7 | 400 | vodou | 162 | 404A | na objednání | Do poptávky |
Pastomaster 120 XPL P | 30-120 | 650x860x1030 | 11,2 | 400 | voda | 269 | 404A | na objednání | Do poptávky |
Prohlédněte si Pastomaster 60 XPL P v reálné referenci
Tento produkt jsme již instalovali u našich klientů.
Podívejte se na fotky z reálného provozu:
Zakládáme si na precizním přístupu k zákazníkovi. Na váš dotaz či poptávku vám odpovíme do 24 hodin. Na 90 % všech dotazů reagujeme do 5 hodin. Můžete se podívat, jaký bude následovný průběh po odeslání vaší poptávky.
Mgr. Petr Špička
obchodní ředitel
Rychlá poptávka
Máte projekt
70 % našich klientů přichází s vlastním projektem. Mají představu, jaké stroje potřebují. Pokud i vy patříte mezi ně, prohlédněte si náš katalog.
Prohlédnout katalogKompletní návrh od nás
Máte sen o vlastní cukrárně nebo podobném typu provozu? Víte, že byste chtěli mít vlastní podnik, ale nejste si 100% jisti, jaké budete potřebovat vybavení? Velmi rádi vás celým procesem provedeme. Vyslechneme si vaši představu a navrhneme kompletní řešení.
Více o projektech